Published On: mie, sept. 25th, 2019

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi DJ 720E, în atenţia CJ Dâmboviţa

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Alexandru Oprea a realizat o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru a afla condiţiile în care personalul medical (medici, asistenţi, infirmieri, brancardieri) îşi desfăşoară activitatea şi dacă acestea corespund normelor de spaţiu şi confort. În cadrul vizitei, conducerea CJD a discutat atât cu reprezentanţii Spitalului Judeţean (managerul Claudiu Dumitrescu şi directorul de îngrijiri Rodica Nicolae), cât şi cu cadrele medicale, referitor la doleanţele şi nevoile acestora, interesân-du-se şi cu privire la activitatea din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe şi timpii de aşteptare pentru primire şi diagnosticare a persoanelor care solicită intervenţii de urgenţă.
Totodată, s-a constatat necesitatea realizării unor spaţii noi, în scopul relocării magaziilor destinate păstrării materialelor igienico-sanitare.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a solicitat conducerii spitalului o analiză privind sumele necesare, în vederea modernizării spaţiilor care găzduiesc vestiarele personalului medical şi auxiliar.
La finalul vizitei, alături de viceprimarul municipiului Târgovişte, Cătălin Rădules-cu, conducerea CJD s-a deplasat în zona parcării ce aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, în perspectiva modernizării şi lărgirii acesteia, pentru a face faţă nevoilor serviciului de urgenţă.
Vizita de lucru a continuat pe şantierul de lucrări de la fosta unitate militară de la gară, unde Alexandru Oprea a analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720 E, solitând constructorului menţinerea unui ritm susţinut al lucrărilor, întrucât, activităţile derulate în paralel de investitorul centrului comercial sunt condiţionate de realizarea acestei căi de acces la obiectiv.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro