Published On: mar, mai 2nd, 2017

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se află pe lista aprobată de Ministerul Sănătăţii pentru proiecte cu finanţare pe Axa 8.1 prin POR 2014-2020

nichiduta.ro

Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Claudia Gilia-preşedinte OFSD Dâmboviţa, a dat o veste extrem de importantă pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte . Concret, CJ Dâmboviţa va pregăti un proiect privind reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea UPU Târgovişte dar şi reabilitarea Helioportului. Proiectul va fi depus pe Axa 8.1 „Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate” din Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se găseşte printre cele 35 de spitale din ţară, potenţial eligibile în cadrul Axei prioritare 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”, Obiectivului strategic 8.1 „Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate” din Programul Operaţional Regional 2014-2020:
„O veste bună pentru dâm-boviţeni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se află pe lista aprobată de Ministerul Sănătăţii, fiind eligibil pentru reabilitare, modernizare, extindere, dotare şi inclusiv reabilitarea platformei Heliport. CJ Dâmboviţa va elabora proiectul imediat după publicarea ghidului de finanţare. Conducerea CJ a făcut multiple demersuri de- a lungul timpului pentru obţinerea de fonduri pentru modernizarea unităţilor sanitare din judeţul Dâmboviţa. Guvernul Grindeanu a înţeles pe deplin necesitatea asigurării unor servicii medicale de calitate cetăţenilor. „, a declarat vicepreşedinte CJ, Claudia Gilia.
Ministerul Sănătăţii deja a emis ORDIN privind aprobarea Listei cuprinzând unităţile de primiri urgenţe(UPU)/ UPU aparţinând spitalelor de copii care formează unităţi funcţionale regionale de urgenţă sau care fac parte din componenta de interes strategic a reţelelor regionale de unităţi spitaliceşti de urgenţă potenţial eligibile în cadrul Axei prioritare 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente