Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit o donaţie constând în aparatură medicală

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manóle, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Pentru început, reprezentanţii CJD au participat la conferinţa de presă susţinută de conducerea unităţii spitaliceşti, pentru a face cunoscută sponsorizarea din partea SC Aso Cromsteel SA Târgovişte, constând în aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei. Prin această iniţiativă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte beneficiază de: un ecograf multidisciplinar în configuraţie cu 2 sonde, un ecograf portabil în configuraţie cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcţii vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroter-apie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie -laser şi un aparat TECAR. Cu acest prilej, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe Târgovişte, Claudiu Dumitrescu a subliniat că: „Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secţii ale spitalului, în funcţie de necesar. (…) Mulţumesc autorităţilor, conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care se implică în activităţile spitalului.”
Directorul SC Aso Cromsteel SA Târgovişte, Radu Ungureanu: „Aş vrea să le mulţumesc şi eu autorităţilor deoarece s-au implicat în acest proiect, ca parte din programul de responsabilitate socială. Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde îşi desfăşoară activitatea. (.) Întrucât ne desfăşurăm activitatea aici, acesta este locul unde vrem să investim. (.) Managerul spitalului ne-a dat o listă cu necesităţile spitalului. Sperăm ca toţi oamenii din Târgovişte şi din întreg judeţul Dâmboviţa să beneficieze de această aparatură.”
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a declarat la rândul său: „Este un eveniment ce ţine de normalitatea unei relaţii care trebuie să existe între autorităţi, instituţiile subordonate autorităţilor locale şi mediul privat. Pe această cale, vreau să îi mulţumesc domnului director pentru implicare. Facem paşi înainte pentru a demonstra că, la Târgovişte, există o comunitate activă şi că, la Târgovişte, se pot întâmpla lucruri bune. Domnule director, iniţiativa dumneavoastră este lăudabilă. (.) Eu sper că este doar un început şi, în numele instituţiei pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm şi vă aşteptăm alături de noi şi în alte proiecte cu impact social.”
De asemenea, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a vizitat atât un salon din secţia Pediatrie, cât şi Unitatea de Primiri Urgenţe, împreună cu reprezentanţii spitalului şi alţi membri ai personalului, pentru a constata necesităţile în ceea ce priveşte dotarea şi serviciile medicale oferite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Semnal: Proceduri neautorizate practicate în saloanele de înfrumuseţare

În urma acţiunii tematice de control, iniţiată de Ministerul Sănătăţii şi care a vizat verificarea produselor cosmetice, a produselor biocide şi a altor produse utilizate în cabinetele de înfrumuseţare, în unităţile sanitare private şi publice, inspectorii sanitari au constatat că, în cadrul unor saloane de înfrumuseţare se practică procedura de […]