SPANIOLII ÎL LAUDĂ PE DÂMBOVIŢEANUL OCTAVIAN POPESCU

Mihai ROŞOIU

Jurnaliştii spanioli de la Marca l-au inclus pe Octavian Popescu (18 ani) într-un articol intitulat „Zece bijuterii de descoperit la EURO”, înaintea unor nume mai cunoscute din lotul României.
Graţie evoluţiilor sale bune de la FCSB din acest sezon, Octavian Popescu a prins lotul reprezentativei României pentru Campionatul European U21. Talentul jucătorului pe care Gigi Becali speră să obţină o avere nu a trecut neobservat de presa internaţională, iar cotidianul Marca au inclus aripa stânga de la FCSB pe o listă selectă, a „bijuteriilor de descoperit” la acest Campionat European.
„Cel mai tânăr fotbalist din lotul României nu are renumele coechipierilor săi Radu Drăguşin (Juventus) sau Andrei Vlad (FCSB). Sau al absenţilor Valentin Mihăilă şi Dennis Man (Parma). Totuşi, mijlocaşul de 18 ani este considerat a fi una dintre marile promisiuni ale ţării. Atât de mare încât Gigi Becali ia fixat deja o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Deşi piciorul lui de bază este dreptul, Popescu preferă să joace în partea stângă. Este foarte priceput când vine vorba de a dribla, iar slăbiciunea fizică care îl caracteriza în anii pre-cendeţi a dispărut”, se arată în articolul celor de la Marca.
Spaniolii amintesc descrierea pe care Dorinel Munteanu i-a făcut-o lui Octavian: „Din generaţia mea, de la Hagi, nici chiar Adi Mutu, dar de la Hagi nam mai văzut aşa o lejeri-tate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI NU A JUCAT ÎN REMIZA ROMÂNIEI U21 CU OLANDA

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 11, pe arena Uj Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under21.Golurile au fost marcate de Ciobanu ’20 pentru tricolori şi Schuurs ’16 pentru olandezi. România: Vlad – […]