Published On: mie, iun. 14th, 2017

Şoseaua Găeşti şi Str. Colonel Băltăreţu, în curs de modernizare

nichiduta.ro

Ca parte a programului Primăriei Târgovişte de modernizare a infrastructurii rutiere, finanţat de la bugetul local, se execută lucrări de asfaltare la aşa numitul „Pachet II de străzi”, care include Şoseaua Găeşti şi străzile Col. Băltăreţu şi Maior Alexandrescu, cu o lungime totală de 1,8 kilometri. Au fost deja asfaltate tro-tuoarele şi, potrivit primarului Cristian Stan, se doreşte să se lucreze şi pe timp de noapte, date fiind valorile ridicate de trafic din zonă. Cristian Stan a remarcat faptul că luni au fost turnate 800 de tone de asfalt, ritmul fiind menţinut şi pe parcursul zilei de ieri. Modernizarea celor trei artere costă 1,7 milioane de lei, sumă la care se adaugă TVA.
Se lucrează şi pe străzile incluse în Pachetul I şi se fac demersuri pentru ca, săptămâna viitoare, să înceapă asfaltarea în Cartierul Priseaca.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro