Sorin Ion şi Aurelian Cotinescu, validaţi drept candidaţi PNL pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Târgovişte

Liberalii au validat, în forul central de conducere al partidului, cea mai mare parte a candidaţilor PNL pentru alegerile locale.
Pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa va candida Sorin Ion, iar pentru Primăria Târgovişte, PNL îl susţine pe Aurelian Cotinescu. Sorin Ion este profesor de matematică, are funcţia de inspector şcolar general şi este la al doilea mandat de consilier judeţean. Aurelian Cotinescu este

economist, are o afacere în domeniul auto şi a intrat relativ recent în politică. S-a remarcat ca preşedinte al Organizaţiei PNL Târgovişte, unde a adus un suflu nou şi a obţinut rezultate substanţial mai bune comparativ cu predecesorii săi în funcţie.
La Bucureşti a fost validată doar candidatura lui Nicuşor Dan, în vreme ce decizia în privinţa sectoarelor a fost amânată, în perspectiva negocierilor privind candidaţii unici anti-PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 374 de locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 374 de locuri de muncă, din care 15 pentru persoanele cu studii superioare; 333 care se adresează persoanelor calificate în diverse […]