Sorin Cîmpeanu şi Daniel Constantin primesc funcţii de conducere în PNL

Foştii fondatori ai Pro România Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au fost primiţi în PNL, unde vor avea funcţii de conducere. Liberalii i-au cooptat, de asemenea, pe deputaţii Damian Florea, Mircea Banias şi Liviu Balint. „Au luat această decizie de a veni în PNL şi de a nu rămâne rătăciţi pe la uşile PSD, cum sunt alţii”, a spus Ludovic Orban despre parlamentarii plecaţi din partidul lui Victor Ponta şi primiţi în PNL.
Liberalii au aprobat, în şedinţa Biroului Executiv de luni, un protocol privind înscrierea în PNL a foştilor parlamentari Pro România care au susţinut Guvernul Orban iar premierul a anunţat că Sorin Cîmpeanu şi Daniel Constantin vor avea funcţii de conducere la nivel central.
„Am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, la moţiunea de cenzură şi care au decis să se alăture PNL. Vor fi cooptaţi în structurile de conducere la nivel naţional, judeţean şi local. La nivel naţional vor fi cooptaţi în stuctura de conducere domnul rector Sorin Cîmpeanu şi domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.
Pe 19 decembrie, cinci fondatori ai Pro România, printre care Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, precum şi alţi 11 lideri ai formaţiunii conduse de Victor Ponta, între care şi Georgică Dumitru, au demisionat din partid. Demisiile au venit în contextul tensiunilor din Pro România, Constantin şi Cîmpeanu fiind printre cei care au susţinut învestirea Guvernului Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Aş vrea să putem aduce jucători români, e destul de complicat cu străinii"

Jucătorii Chindiei s-au reunit astăzi cu gândul să reuşească la finalul sezonului să se bucure de salvarea de la retrogradare. Viorel Moldovan spune că a rămas surprins de cât de multă grijă au avut jucătorii la alimentaţie şi la greutate. Viorel Moldovan şi-a felicitat jucătorii la reunire. Fostul mare internaţional […]