Published On: joi, mart. 8th, 2018

SORANA VS. NICULESCU, LA INDIAN WELLS

nichiduta.ro

Prima zi cu meciuri din turul întâi al turneului de la Indian Wells propune o partidă în care este implicată o sportivă din România. Irina Begu intră pe scenă, în jurul orei 01:00.
Irina Begu (26 ani, 36 WTA) o va întâlni pe sârboaica Aleksandra Krunic (24 ani, 47 WTA), pe care a învins-o de fiecare dată în meciurile directe, în 2010 în semifinalele turneului ITF de la Versmold (Germania, 25.000 dolari), cu 6-3, 6-2, şi în 2014 în calificări la Roland Garros, cu 6-1, 6-1, în runda a doua. Mihaela Buzărnescu (29 ani, 38 WTA) o va avea ca adversară pe americanca Jennifer Brady (22 ani, 86 WTA).
Pe lângă Begu şi Buzărnescu, România mai are trei reprezentante în competiţia care poate fi urmărită îndi-rect pe canalele Digi Sport. Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu vor intra în concurs ulterior. De menţionat că numărul unu mondial are bye şi va debuta direct în turul secund. Din păcate, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu vor juca una contra celeilalte.
De notat e şi faptul că Irina Begu s-a antrenat alături de Simona Halep pe arena centrală de la Indian Wells. Cele două au şi jucat la dublu în 2018 şi au făcut-o cu succes. Cuplul Begu – Halep s-a impus la Shenzhen, acolo unde numărul unu mondial a câştigat şi proba de simplu. Ele vor juca şi la acest turneu la proba de dublu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro