SORANA TRAGE TARE LA SALA DE FORŢA!

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (28 de ani) trage tare în sala de forţă pentru a fi în formă la următoarele turnee la care va participa. După accidentarea la umărul drept, din urmă cu 4 ani, sportiva noastră nu a mai avut performanţe notabile. Ajunsă la un moment dat numărul 20 WTA, Sori se află acum pe poziţia a 92-a şi se antrenează din greu pentru a reveni în top.
„A fost un moment în care nu am crezut că mai revin. Mi s-a spus că problema mea se poate opera, însă nu există garanţie şi mai bine să încerc cu recuperare 9 luni de zile. Primele 5 luni nu am jucat tenis. Făceam doar recuperare, câte 6-7 ore pe zi şi îmi aduc aminte că mă aşezam seara la televizor, erau diferite turnee, iar eu pur şi simplu plângeam de frustrare!
Au fost momente în care, în primele luni, umărul nu dădea semne să se îmbunătăţească şi mi-am pus problema că nu o să mai pot juca tenis. A fost foarte greu, întrucât nu era decizia mea! Iar eu simţeam că mai pot, simţeam că mai vreau, că mai trebuie, iar corpul spunea nu mai pot!”, a povestit Sorana Cîrstea, în urmă cu doi ani, coşmarul trăit după accidentarea la umăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, IN CADERE LIBERA!

Simona Halep a pierdut, luni, prima poziţie în clasamentul WTA, după 48 de săptămâni consecutive, 64 în total, şi după ce finalista din 2018 a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open, în acest an. Ea a coborât pe locul al treilea, cu 5.582 de puncte, fiind întrecută […]