Published On: mie, feb. 22nd, 2017

SORANA ŞI ROMÂNIA ÎNFRUNTĂ MAREA BRITANIE. După eşecul cu Belgia, echipa de tenis a României, din care face parte şi Sorana Cîrstea, va înfrunta Marea Britanie în FedCup

nichiduta.ro

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II a Fed Cup by BNP Paribas a stabilit că România va întâlni Marea Britanie, partida urmând a avea loc în România.
Din echipa Marii Britanii, care s-a calificat în play-off, au făcut parte cele mai bune două jucătoare, Johanna Konta, locul 10 WTA şi Heather Watson, locul 72 WTA, cele două jucând toate meciurile de simplu, dar şi la dublu, în întâlnirea decisivă cu Croaţia.
După ce a aflat numele adversarei, căpitanul-nejucător al echipei României, Ilie Năstase, a declarat pentru site-ul FRT: „Este bine pentru noi că jucăm acasă, dar puteam să întâlnim şi adversare mai accesibile. Marea Britanie este un adversar dificil, au o jucătoare de Top 10, dar eu sunt convins că în România, cu toate fetele sănătoase şi apte de joc, noi avem prima şansă. Dar, repet, nu va fi uşor”.
În celelalte trei partide din play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II se întâlnesc Serbia – Australia, Canada -Kazahstan şi Taiwan – Italia, primele echipe fiind cele care vor găzdui aceste meciuri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro