Published On: mar, ian. 23rd, 2018

SORANA ŞI OSTAPENKO, PE REŢELELE DE SOCIALIZARE

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea a părăsit şi turneul de dublu de la Australian Open şi a plecat deja de la Melbourne. Nu singură, ci alături de foarte buna sa pritenă Jelena Ostapenko. Letona a încheiat la rândul său repede socotelile cu primul Grand Slam al anului.
Nu mai este un secret că românca şi actuala campioană de la Roland Garros, unde a învins-o în finală pe Simona Halep, sunt foarte bune prietene în afara terenului. De altfel, cele două au jucat şi dublu împreună.
„Nu ştiu ce are toată lumea cu Ostapenko, nu înţeleg! Eu mă înţeleg extrem de bine cu ea. Am avut o chimie bună, ne înţelegem bine”, a declarat Sorana Cîrstea, la Digi Sport.
O nouă dovadă a prieteniei solide dintre cele două jucătoare a venit prin intermediul contului de Instagram al Jelenei Ostapenko. Ocupanta locului 7 în clasamentul mondial a publicat o fotografie cu ea şi Sorana în aeroportul din Melbourne, alături de mesajul „14 ore de zbor cu fata mea, Sorana Cîrstea”.
Ostapenko a fost eliminată în turul al treilea la Melbourne, după ce a pierdut în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 3-6, meciul cu Anett Kontaveit.
În schimb, Cîrstea a pierdut în turul al doilea la simplu, cu Lucie Safarova, scor 2-6, 4-6, iar la dublu, unde a jucat alături de Beatriz Haddad Maia, a fost învinsă din nou de Safarova, care a făcut pereche cu Barbora Stryco-va. Cehoiacele s-au impus cu 2-6, 6-0, 6-4.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro