SORANA SE DESCURCA EXCELENT LA TENIS VIRTUAL

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro,
după ce a învins-o pe canadianca de origine română Bianca Andreescu cu scorul de 7-6 (7-4), în sferturile de finală.
Cîrstea a câştigat toate cele patru meciuri susţinute până acum în competiţia virtuală şi va juca în penultimul act contra învingătoarei dintre franţuzoaica Fiona Ferro şi croata Donna Vekic.
Sorana Cîrstea e în semifinale la Mutua Madrid Open Virtual Pro
În celelalte trei partide le-a învins cu 3-0 pe britanica Johanna Konta, cu 4-2 pe ucraineanca Elina Svitolina (după ce a salvat trei mingi de meci) şi cu 3-1 pe Victoria Azarenka.
„Jur că sunt mult mai stre-sată decât pe teren. Mi-am zis ‘Sorana, nu se poate, e doar un joc’. Sunt în semifinale, pentru prima dată! Toată lumea joacă aproape la fel ca în realitate. Jur că toate fetele joacă similar. Este foarte interesant. Mi-au

plăcut mult aceste zile”, a afirmat Sorana la final.
De asemenea, românca a câştigat cu 4-2 în faţa unei jucătoare profesioniste de jocuri, Cristinini.
Turneul Mutua Madrid Open a fost anulat în 2020 din cauza epidemiei de COVID-19
După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de lon Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.
Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice.
În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pan-demiei de Covid-19, după cum au anunţat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (99) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Conform analizei efectuate de William Tabb, cadrele Băncii Mondiale nu sunt altceva decât omologii postmoderni ai înalţilor funcţionari din administraţiile coloniale şi, „asemenea administratorilor coloniali, ei nu vor niciodată să-şi părăsească posturile, decât în situaţia când sunt înlocuiţi de o nouă echipă de consilieri ce au aceiaşi viziune […]