Published On: mie, iun. 7th, 2017

SORANA S-A OPRIT ÎN TURUL DOI LA ROLAND GARROS

nichiduta.ro

După o victorie convingătoare în primul tur de la Roland Garros, în faţa lui Shuai Peng, Sorana Cîrstea a fost eliminată de Carla Suarez Navarro, în runda secundă a celui de-al doilea turneu de Grand Slam din 2017.
Sorana Cîrstea nu a putut face faţă la 100% meciului cu Carla Suarez Navarro. Problemele la umăr nu sunt noi. Doar că acum au scos din nou colţii. S-au manifestat încă din meciul din primul tur, apoi au devenit mai puternice în întâlnirea de pe tabloul de dublu de miercuri, informează gsp.ro. Azi însă, Cîrstea a vrut să-şi dea o şansă în faţa Carlei Suarez Navarro. Şansa de a avansa la Roland Garros, acolo unde în 2009 atingea sferturile de finală. Cu atât mai mult cu cât cele două se mai întâlniseră anul acesta, la celălalt turneu de Mare Şlem, Australian Open, şi românca se impusese, titrează Gazeta Sporturilor.
A încercat să joace cât mai repede, aşa cum o şi face de obicei, cu lovituri abrupte şi un ritm iute. A încercat să fie şi cât mai exactă. În primele trei game-uri i-a şi reuşit, căci a făcut break şi a condus cu 3-0. Încet-încet însă, umărul pe care se vedea taping-ul bej a devenit deranjant.
După pierderea primului set, 5-7, a solicitat intervenţie medicală. Masaj în cadrul unui time-out full, apoi încă unul în pauza dintre game-uri. Chiar şi aşa, la primul serviciu era aproape imposibil să pună mingea în joc. Cu această limitare şi cu o adversară tenace în faţă, Sorana a cedat, 5-7, 4-6.
Primăvara încărcată cere o pauză
În primul tur, Sorana obţinuse o victorie entuzi-asmantă, trecând în minimum de seturi de chinezoaica Shuai Peng, locul 36 WTA, în turul al doilea de la Roland Garros, scor 6-3, 6-1.
Simona Halep e singura jucătoare din România care a rămas pe tabloul principal de la Roland Garros.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro