SORANA S-A OPRIT ÎN SEMIFINALE LA ROMA

Mihai ROŞOIU

Perechea româno-letonă Sorana Cîrstea/Jelena Ostapenko s-a oprit în semifinale probei de dublu din cadrul turneului feminin de tenis de la Roma, înclinându-se în două seturi, 6-2, 6-3, în faţa cuplului compus din australianca Ashleigh Barty şi olandeza Demi Schuurs, sâmbătă la ForoItalico.
Cârstea şi Ostapenko au fost recompensate cu un cec în valoare de 36.293 euro şi 350 de puncte WTA la dublu pentru accederea în penultimul act al competiţiei din capitala Italiei.
Barty şi Schuurs se vor lupta pentru trofeu cu cehoaicele Andrea Sestini Hlavackova şi Barbora Strycova, favoritele numărul 2, care au dispus în cealaltă semifinală, cu 6-2, 6-4 de perechea americano-ger-mană Raquel Atawo/Anna-Lena Groenefeld.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O NOUĂ ACŢIUNE SOCIAL-FILANTROPICĂ A UNOR PAROHII DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Centrul de îngrijire şi asistenţă socială a persoanelor cu handicap din Pucioasa, a primit, cu binecuvântarea Înaltpreas-finţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, vineri, 18 mai 2018, produse igenico-sanitare din partea parohiilor: Bezdead II, Fieni, Moroieni I şi Vulcana-Pandele. Precizăm că acţiunea aparţine proiectului eparhial de ajutorare săptămânală a instituţiilor sociale […]