Published On: mie, mai 28th, 2014

Sorana, revenire de senzaţie

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaSimona Halep a zdrobit-o pe nevinovata Alisa Kleibanova în primul tur la Roland Garros. Tot ieri, Sorana Cîrstea a obţinut biletele pentru următoarea etapă a turneului de la Paris după ce a învins-o pe Aleksandra Wozniak.
La mai puţin de-o oră după calificarea Simonei Halep, Sorana Cîrstea a reuşit să obţină o primă victorie la Roland Garros. Târgoviştean-ca a muncit serios pentru a accede în runda următoare, calificarea venind după o victorie în trei seturi obţinută în faţa Aleksandrei Wozniak (Canada). Sorana a pierdut primul set la tie-break, dar a reuşit să întoarcă soarta jocului după ce s-a impus cu 7-5 şi 6-2 în următoarele manşe. Constănţeanca a reuşit un prim meci de senzaţie, dis-trugându-şi adversara. Alisa Kleibanova nu a avut nicio şansă în faţa celei mai valoroase tenismene românce a momentului. Halep s-a impus cu 6-0 într-un prim set în care a jucat perfect şi a condus în manşa a doua cu 5-0. Ex-sovi-etica a izbutit minunea şi i-a smuls un game Simonei, dar soarta meciului era deja jucată.
Adversara româncei a dat semne de viaţă după ce a izbutit să câştige şi al doilea game, de data aceasta pe propriul serviciu, ducând scorul la 5-2 pentru Simona. Aceasta avea să fie ultima reuşită a rusoaicei pentru că Halep a luat jocul în serios şi a încheiat partida. Scor final 6-0, 6-2 pentru româncă!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro