Published On: mie, apr. 11th, 2018

SORANA, PETRECERE ÎN LOFT

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, unde ocupă locul 34 a împlinit 28 de ani. Motiv de petrecere alături de prieteni într-un club bucureştean.
Sorana Cîrstea a împlinit 28 de ani, motiv pentru ca jucătoarea care ocupă locul 34 WTA să petrească alături de prieteni într-un cunoscut club din Bucureşti.
Sportiva din Târgovişte şi-a sărbătorit ziua în clubul Loft, iar la petrecere au participat mai mulţi apropiaţi, printre care Andreea Mitu, Andrei Cociaşu şi Luana Rednic, fiica antrenorului Mircea Rednic.
Petrecerea a avut loc vineri, pentru că, de azii, Sorana va reveni pe teren, la turneul de la Lugano, transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, competiţie la care va lua startul şi Mihaela Buzărnescu.
Cîrstea va face parte din echipa României la Fed Cup, competiţie în care fetele noastre vor întâlni Elveţia, în barajul pentru Grupa Mondială I.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro