SORANA, PETRECERE ÎN LOFT

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, unde ocupă locul 34 a împlinit 28 de ani. Motiv de petrecere alături de prieteni într-un club bucureştean.
Sorana Cîrstea a împlinit 28 de ani, motiv pentru ca jucătoarea care ocupă locul 34 WTA să petrească alături de prieteni într-un cunoscut club din Bucureşti.
Sportiva din Târgovişte şi-a sărbătorit ziua în clubul Loft, iar la petrecere au participat mai mulţi apropiaţi, printre care Andreea Mitu, Andrei Cociaşu şi Luana Rednic, fiica antrenorului Mircea Rednic.
Petrecerea a avut loc vineri, pentru că, de azii, Sorana va reveni pe teren, la turneul de la Lugano, transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, competiţie la care va lua startul şi Mihaela Buzărnescu.
Cîrstea va face parte din echipa României la Fed Cup, competiţie în care fetele noastre vor întâlni Elveţia, în barajul pentru Grupa Mondială I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CIRSTEA SE MENŢINE PE LOCUL 34

Simona Halep continuă să conducă în clasamentul WTA, dat publicităţii luni, cu 8.140 de puncte. Halep îşi trece în palmares săptămâna cu numărul 23 în calitate de lider WTA, în timp ce Ana Bogdan, semifinalistă la Monterrey, a urcat de pe locul 90 pe 76. Ana Bogdan se află la […]