Published On: mar, aug. 8th, 2017

SORANA, PE TABLOUL PRINCIPAL DE LA TORONTO

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea (54 WTA) şi Irina Begu (38 WTA) s-au calificat, duminică, pe tabloul principal al turneului de la Toronto (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2,434,389 de dolari. Cele două i se alătură astfel Simonei Halep, singura tricoloră al cărei clasament i-a asigurat prezenţa direct pe main draw. Cîrstea a reuşit prima victorie a carierei în faţa italiencei Camila Giorgi (83 WTA), scor 6-4, 6-4, după o oră şi 18 minute de joc, la capătul unui duel echilibrat, în care sportiva din Târgovişte a reuşit să facă diferenţa pe final de set. Sorana a avut nevoie de trei break-uri pentru a se impune în manşa inaugurală, primele două desprinderi nefiind decisive. Românca a condus cu 2-0 şi 4-2, însă Giorgi a egalat de fiecare dată. Cu procentaj net mai bun la frecvenţa primului serviciu (60% faţă de 42%), Sorana a reuşit cu un sprint în final de prim set să se desprindă la 1-0 pe tabelă, în 37 de minute, scrie prosport.ro.
După ce în primele patru game-uri ale setului doi, ambele jucătoare şi-au menţinut avantajul serviciului, a urmat seria jocurilor câştigate de jucătoarea aflată la retur. Giorgi a luat iniţiativa, cu un break la zero. Sorana a răspuns şi şi-a recuperat game-ul, dar nu a putut să câştige şi pe serviciu. Continuând evoluţia bună la retur, Sorana a egalat la 4-4, scor la care jucătoarea pregătită de Marius Comănescu a făcut diferenţa cu un game uriaş pe serviciu, în care şi-a menţinut avantajul deşi a salvat două mingi de break. Giorgi a acuzat şocul şi a pierdut la mare luptă al treilea break consecutiv pe serviciu şi, implicit şi partida, după cel mai lung joc în meci (12 puncte).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente