Published On: mie, iul. 12th, 2017

SORANA PARTICIPĂ LA BRD BUCHAREST OPEN 2017

nichiduta.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că jucătoarele Monica Niculescu (50 WTA), Sorana Cîrstea (62 WTA) şi Irina Begu (68 WTA) au confirmat deja participarea la BRD Bucharest Open (17-23 iulie), în timp ce pentru Simona Halep (2 WTA) a rezervat un wild card.
„Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open şi-au anunţat participarea Irina, Sorana şi Monica. Am avut o discuţie cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor şi regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Aşa că am vorbit cu Simona şi o să-i rezervăm un wild card”, a declarat Cosac, la premierea câştigătorilor turneului Inedit Open Tour de la Curtea de Argeş.
Preşedintele FRT a explicat că prezenţa Simonei Halep la turneul de la Bucureşti depinde şi de parcursul pe care îl va avea la Wimbledon. „Este posibil să vină şi ea. Din cele 3 ediţii ale BRD Bucharest Open, Simona a câştigat două şi sunt convins că îşi va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în faţa propriilor suporteri. Depinde însă şi de parcursul ei la Wimbledon”, a adăugat Cosac.
Turneul BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, se va desfăşura în perioada 17-23 iulie la Arenele BNR din Capitală.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro