Published On: mar, mart. 26th, 2013

SORANA O UMILEŞTE PE A ŞASEA JUCATOARE A LUMII

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaTârgovişteanca a zdrobit-o pe nemţoaica Angelique Kerber, locul 6 WTA, cu 6 – 4, 6 – 0
Târgovişteanca Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, după ce a trecut în două seturi de nemţoaica Angelique Kerber, locul 6 WTA.
Nemţoaica, în vârstă de 25 de ani, a condus cu 3-1, însă din acel moment Cîrstea, cu doi ani mai tânără, s-a instalat la conducerea jocului. După ce a egalat 4-4, românca a zburdat practic pe teren şi nu i-a mai lăsat niciun game adversarei sale până la final! Cîrstea s-a impus cu 6-4, 6-0, cedând doar 7 puncte în ultimele 8 gameuri ale partidei. Pentru calificarea în optimi românca va primi 140 de puncte WTA şi un cec în valoare de 47.575 de dolari. Jucătoarea din Târgovişte va lupta pentru un loc în sferturi cu fosta lideră mondială, Jelena Jankovic. Sârboaica şi-a asigurat locul în optimi după ce a învins-o cu 7-6, 6-4 pe Nadia Petrova. Calificarea în faza optimilor reprezintă cea mai bună performanţă din cariera pentru Cîrstea, la Miami. În cele cinci prezenţe anterioare, românca reuşise să se califice o singură dată în turul secund, în 2010, fiind eliminată din competiţie de Venus Williams.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro