SORANA, O NOUĂ COLABORARE ÎNAINTE DE US OPEN

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (51 WTA), a treia jucătoare de tenis a României, are parte de un ajutor important la cea de-a zecea participare pe tabloul principal de la US Open. Sportiva din Târgovişte îl are alături pe belgianul Cari Maes, pe care îl descrie în cea mai recentă postare drept „cel mai bun antrenor de pe-aici”.
Românca lucrează intens pentru a se asigura că va depăşi primul tur la New York, pentru a şaptea oară în carieră.
Maes a lucrat cu Kim Clijsters încă de când aceasta avea 12 ani, iar mai apoi a devenit antrenorul ei oficial, între 1996 şi 2002, respectiv în 2011 şi 2012. Timp de doi ani şi jumătate, până în 2009, Maes a fost şeful diviziei de tenis feminin al LTA (forul naţional din Marea Britanie).
Sorana Cîrstea a debutat la US Open 2018 marţi noapte, împotriva americancei Alison Riske (75 WTA), partida sa din primul tur urmând să încheie programul zilei pe Terenul 11. Astfel, Cîrstea şi Riske se vor duela, cel mai probabil, dincolo de miezul nopţii -în România.
Tot în a doua zi de întreceri pe tabloul principal de la US Open 2018, vor mai evolua încă trei români. Marius Copil va disputa al doilea meci pe Grandstand, împotriva campionului din 2014, Marin Cilic. Mihaela Buzărnescu are programată o apariţie în meciul al treilea pe Terenul. Monica Niculescu dă start-joc marţi, la ora 18:00, cu duelul împotriva israeliencei Julia Glushko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (XVIII)

dr. Gustave Le Bon Punerea la un loc a tuturor acestor factori îndepărtaţi sau apropriaţi, stabili sau tranzitorii, reprezintă ceea ce am putea numi ecuaţia socială a unei epoci. De soluţionarea corectă a acestei ecuaţii depinde adesea viitorul unui popor. Doar necesitatea ar fi de ajuns, în general, pentru rezolvarea […]