SORANA, ÎN OPTIMI LA BUDAPESTA

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea a trecut de primul tur la Budapesta. Jucătoarea română a revenit după ce a fost condusă cu un set de maghiara Anna Bondar şi va juca ÎN DIRECT la Digi Sport, cu Aleksandra Krunic. Sportiva din Târgovişte a muncit din plin pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de la Budapesta.
După ce a pierdut primul set, scor 4-6, în faţa Annei Bondar, românca de pe locul 108 mondial şi-a crescut nivelul de joc în actul secund. Un break i-a permis lui Cîrstea să-şi adjudece setul cu 6-3, apoi jucătoarea de 28 de ani a continuat să-şi domine adversara din Ungaria şi s-a impus în decisiv cu 6-4.
„Nu este niciodată uşor să joci împotriva unei favorite a publicului. Sunt fericită pentru victorie şi o felicit şi pe ea pentru că a jucat foarte bine”, a spus Sorana, la finalul meciului.
În optimi, Cîrstea va juca împotriva favoritei numărul 4, Aleksandra Krunic. Partida încheie ziua a treia a turneului, ÎN DIRECT la Digi Sport.
„Cred că am jucat de câteva ori, îmi amintesc că am pierdut în faţa ei ultima oară, aşa că va fi încă un meci dificil”, a precizat Cîrstea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU ANTRENORII DE BASCHET DIN DÂMBOVIŢA

Departamentul Tehnic al FRB şi Colegiul Central al Antrenorilor reaminteşte tuturor antrenorilor care activează, sau doresc să activeze, în întrecerile interne ale baschetului românesc, faptul că trebuie să ţină cont de prevederile Programului de Licenţiere a Antrenorilor de Baschet. Pentru obţinerea vizei anuale şi a licenţei „C” Este nevoie ca […]