Published On: joi, feb. 21st, 2019

SORANA, ÎN OPTIMI LA BUDAPESTA

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea a trecut de primul tur la Budapesta. Jucătoarea română a revenit după ce a fost condusă cu un set de maghiara Anna Bondar şi va juca ÎN DIRECT la Digi Sport, cu Aleksandra Krunic. Sportiva din Târgovişte a muncit din plin pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de la Budapesta.
După ce a pierdut primul set, scor 4-6, în faţa Annei Bondar, românca de pe locul 108 mondial şi-a crescut nivelul de joc în actul secund. Un break i-a permis lui Cîrstea să-şi adjudece setul cu 6-3, apoi jucătoarea de 28 de ani a continuat să-şi domine adversara din Ungaria şi s-a impus în decisiv cu 6-4.
„Nu este niciodată uşor să joci împotriva unei favorite a publicului. Sunt fericită pentru victorie şi o felicit şi pe ea pentru că a jucat foarte bine”, a spus Sorana, la finalul meciului.
În optimi, Cîrstea va juca împotriva favoritei numărul 4, Aleksandra Krunic. Partida încheie ziua a treia a turneului, ÎN DIRECT la Digi Sport.
„Cred că am jucat de câteva ori, îmi amintesc că am pierdut în faţa ei ultima oară, aşa că va fi încă un meci dificil”, a precizat Cîrstea.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro