SORANA, ÎN COBORÂRE!

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea rămâne cea mai bine clasată compatrioată, chiar dacă a coborât 4 locuri, până pe 31. Este urmată de Irina Begu, care staţionează pe 47, Simona Halep, care a rămas pe 49, Monica Niculescu, care a urcat un loc, până pe 60, şi Alexandra Cadanţu, care a coborât 6 poziţii, până pe 100.
Între locurile 100 şi 200 le găsim pe Edina Gallovits, care staţionează pe 111, şi pe Andreea Mitu, care a urcat un loc, până pe 168 – cea mai bună poziţie a carierei.
Plutonul româncelor dintre locurile 200 şi 300 e condus de Raluca Olaru, care a urcat 4 poziţii, până pe 211. Este urmată de Cristina Dinu, care a urcat 4 poziţii, până pe 240, Elena Bogdan, care a urcat un loc, până pe 255, Mădălina Gojnea, care a urcat două poziţii, până pe 274, şi Mihaela Buzărnescu, care a urcat tot două locuri, până pe 287.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Aţi mutat munţii din loc în baschetul românesc"

Importante personalităţi din lumea baschetului local şi naţional au oferit răspunsuri la două întrebări legate de calificarea echipei de baschet feminin, CS Municipal Târgovişte, în optimile de finală ale Euroligii. 7 dintre cei intervievaţi au răspuns la următoarele întrebări, în vreme ce alţi 4 s-au limitat să facă doar declaraţii […]