Published On: joi, apr. 12th, 2018

SORANA, FORFAIT LA LUGANO Sorana Cîrstea nu va mai participa la Lugano, acolo unde fusese iniţial anunţată printre favorite. Românca are probleme medicale şi are şanse mari să rateze şi confruntarea cu Elveţia, din FedCup

nichiduta.ro

Veste îngrijorătoare primită astăzi de Florin Segărceanu, căpitanul echipei de FedCup a României. Sorana Cîrstea are unele probleme medicale, motiv pentru care nu va mai participa la WTA International la Lugano, competiţie programată în perioada 9-15 aprilie.
Nu există încă informaţii legate de şansele Soranei de a se reface până la duelurile cu Elveţia, din weekendul 21-22 aprilie. În cazul în care jucătoarea de pe locul 34 WTA nu va fi recuperată în timp, Segărceanu va trebui să caute soluţii. Irina Begu este ieşită din formă, dar Ana Bogdan s-a descurcat excelent la Monterrey. Mihaela Buzărnes-cu este şi ea o soluţie.
Buzărnescu şi Alexandra Cadanţu rămân singurele românce pe tabloul principal la Lugano. Cele două şi-au aflat astăzi adversarele. Astfel, prima o va înfrunta pe Aryna Sabalenka, locul 60 WTA, iar a doua îşi va afla şi ea azi adversara, după ce abia a obţinut accesul pe tabloul principal.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro