Published On: mar, mart. 27th, 2018

SORANA, EŞEC DUREROS LA MIAMI

nichiduta.ro

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (locul 33 în clasamentul mondial) a pierdut, vineri, meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh (61 WTA), scor 5-7, 2-6, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, SUA, disputat pe suprafaţă dură.
Partida a durat o oră şi 24 de minute. Sorana, favorita cu numărul 32 a competiţiei, a început bine şi a condus cu 5-2, apoi a avut o cădere inexplicabilă şi a pierdut opt game-uri la rând. În setul al doilea, românca a reuşit un singur game pe serviciu şi nu a câştigat niciun punct cu mingea a doua.
Su-Wei Hsieh, în vârstă de 32 de ani, a reuşit cea de-a doua victorie din tot atâtea întâlniri directe cu Sorana Cîrstea. în acelaşi timp, jucătoarea din Taiwan înregistrează cea mai bună performanţă în turneul de la Miami.
În 2018, Hsieh a urcat considerabil în clasamentul WTA după ce a ajuns în semifinale la Auckland (Noua Zeelandă) şi în optimi la Openul Australiei, competiţii pe suprafaţă dură.
Cîrstea are un început de an slab, cu bilanţ negativ: şase victorii şi opt înfrângeri. Pentru parcursul de la Miami, Sorana va primi 25.465 de dolari şi 35 de puncte WTA.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro