Published On: lun, feb. 19th, 2018

SORANA, EŞEC DRASTIC ÎN OPTIMI LA DOHA

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-0, 6-4, de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha, scrie News.ro.
După bunele evoluţii din primele două tururi, jocul Soranei Cîrstea a fost de nerecunsocut în primul set disputat împotriva spaniolei. Românca a jucat imprecis (43 de greşeli neforţate în tot meciul, unul scurt şi doar 10 lovituri câştigătoare), reuşind doar opt puncte câştigate în setul I, pe care l-a cedat la 0, în 22 de minute. Ea a reuşit primul ei ghem la 0-2, în setul secund, apoi a avut o revenire de la 1-5 la 4-5, insuficientă pentru a întoarce soarta partidei.
Muguruza nu a jucat extraordinar, nici nu a avut nevoie la câte cadouri a primit, spaniola suprinzând totuşi printr-o mobilitate superioară altor ocazii. Ea chiar s-a „clătinat” în ultima parte, dar a reuşit să pună capăt meciului după 65 de minute de joc.
Spaniola este pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o poate întâlni în semifinale. Muguruza va evolua în sferturi cu învingătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6 -Anna Blinkova (Rusia), locul 164 WTA, venită din calificări.
Calificarea în turul al treilea al Qatar Open este recompensată cu un premiu în valoare de 33.750 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro