Published On: mie, mart. 7th, 2018

SORANA, ELIMINATĂ ÎN PRIMUL TUR LA Tie Break Tens

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 10-4, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 33 WTA, în sferturile de finală ale turneului demonstrativ Tie Break Tens de la Madison Square Garden din New York.
Competiţia a fost câştigată de ucraienanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, care a dispus în finală de Zhang, cu 10-3. La acest turneu a participat şi americanca Serena Williams. Fostul lider WTA a învins-o în primul tur (sferturi), cu 10-5, pe franţuzoaica Marion Bartoli, înainte de a ceda în faţa aceleiaşi chinezoaice Zhang, cu 11-13.
Până în finală, Svitolina le-a învins pe americancele Venus Williams, locul 8 WTA, cu 103, şi Coco Vandeweghe, locul 16 WTA, cu 10-0. Într-un alt meci din sferturi, Vandeweghe a trecut, cu 10-7, de Daniela Hantuchova din Slovacia.
Tie Break Tens este un scurt turneu, în care meciurile se dispută, în sistem eliminatoriu, începând cu sferturi de finală, până când o jucătoare face zece puncte, cu o margine de două. Premiul ediţiei din acest an este de 250.000 de dolari şi se acordă numai învingătoarei.
În 2017, Simona Halep a câştigat ediţia de la Madrid a Tie Break Tens.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro