SORANA, ELIMINATĂ DE KONTAVEIT

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (29 de ani, 70 WTA) a fost eliminată în turul I al turneului de la Dubai. Românca a pierdut cu estonianca Anett Kontaveit (24 de ani, 24 WTA), scor 1-6, 3-6.
Sorana Cîrstea a avut o prestaţie foarte bună până azi, trecând în calificări de Margarita Gasparyan, Julia Goerges şi Carla Suarez Navarro. Însă azi nu a avut nicio şansă contra lui Kontaveit.
În primul set, Cîrstea a fost condusă cu 4-0. A câştigat ulterior un game, dar Kontaveit a continuat jocul bun şi a câştigat următoarele două game-uri şi setul. În setul doi, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, moment în care Kontaveit a făcut break-ul. Cîrstea a revenit imediat şi a făcut 3-3, moment în care Kontaveit a forţat şi a câştigat trei game-uri la rând, asigurându-şi calificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NICIUN TARGOVIŞTEAN ÎN ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA I

PORTAR Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani / 22 jocuri) -Este unul dintre cei mai buni portari din campionatul intern. Reflexele sale au fost decisive şi în faţa campioanei, dobrogenii reuşind să plece fără gol de la Cluj. FUNDAŞI Andrei Burcă (CFR Cluj / 26 ani / 13 jocuri) -Utilizat […]