Published On: lun, feb. 12th, 2018

SORANA, DEZLĂNŢUITĂ PENTRU ROMÂNIA

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei.
Românca a avut puţine probleme cu numărul 1 canadian. Un singur break cedat de Cîrstea, în primul set, când a fost egalată după ce a condus cu 2-0, cu break în ghemul second, scrie news.ro. Au urmat şapte ghemuri câştigate la rând de sportiva română, care s-a impus după 53 de minute de joc (27 de minute setul I).
În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă s-au confruntat Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 173 WTA, jocul fiind câştigat de România, care conduce cu 2-0 la general.
Echipa învingătoare din această întâlnire va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro