Published On: sâm, mart. 16th, 2013

SORANA, „CUTREMURATĂ” LA INDIAN WELLS!

nichiduta.ro

soranaZilele trecute, mai multe zone ale Statelor Unite ale Americii au fost zguduite de un cutremur uşor, printre localităţile afectate fiind şi Los Angeles. Prezentă la Indian Wells, unde se pregăteşte de câteva săptămâni, târgovişteanca Sorana Cîrstea a resimţit cutremurul, ascunzându-se sub biroul apartamentului în care locuieşte în această perioadă.
Sorana a povestit pe site-ul WTA despre experienţa trăită la Indian Wells:
„Nu a fost un cutremur mare, dar, cu toate acestea, totul în jur a început să se zguduie şi să se mişte ca în videoclipurile Shakirei! Eram în clasa a treia şi atunci, la şcoală, am avut o simulare a unui cutremur mare. Şi instructorii ne-au spus că, atunci când simţim că pământul începe să se zguduie, să ne băgăm sub bancă, sau sub ceva solid… şi pentru că eu mereu am fost atentă la şcoală, imediat ce camera a început să se mişte, m-am ascuns sub birou! Slavă Domnului că eram singură în cameră şi că nimeni nu m-a văzut, deoarece ar fi fost destul de jenant momentul.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro