SORANA CÎRSTEA MERGE LA AUSTRALIAN OPEN 2021

Mihai ROŞOIU

Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon. Un 2021 care se anunţă afectat şi el de pandemia de coronavirus. Cel puţin turneele din primele luni, printre care şi primul Grand Slam al anului, Australian Open. Oficialii de la Melbourne au făcut deja o modificare importantă. Astfel, competiţia va lua startul pe 8 februarie, deşi iniţial era programată la jumătatea lunii ianuarie.
Simona Halep, cap de serie numărul 2 la Australian
Open 2021. O poate înfrunta pe Ashleigh Barty doar în finala competiţiei
Vor fi condiţii foarte stricte pentru a asigura siguranţa jucătorilor în lupta cu pandemia de coronvirus. Chiar şi în această situaţie, cei mai buni jucători ai lumii sunt aşteptaţi pentru competiţia din Australia. Au fost anunţaţi capii de serie pentru cele două tablouri, la masculin şi feminin. Simona Halep va porni ca favorită numărul 2, în vreme ce cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty. Astfel că românca o poate înfrunta doar în finală pe reprezentanta gazdelor.
Naomi Osaka şi Sofia Kenin, jucătoarele care au impresionat în 2020, sunt cap de serie 3, respectiv 4. Una dintre ele ar putea să o înfrunte pe Halep în semifinale la Melbourne. Asta dacă se vor respecta calculele de la startul competiţiei.
Pe lângă Halep, pe tabloul principal de la Melbourne le vom mai avea pe Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA). Irina Bara (119 WTA), Mihaela Buzărnescu (137 WTA), Monica Niculescu (144 WTA), Gabriela Ruse (159 WTA), Jaqueline Cristian (168 WTA), Laura Paar (193 WTA) şi Gabriela Talabă (205 WTA) vor juca în calificări, la Doha, între 10 şi 13 ianuarie.
‘Abia aşteptăm să-i primim pe cei mai buni tenismeni din lume la Melbourne în ceea ce se anunţă un Australian Open spectaculos după un an cum n-am mai experimentat”, a declarat Craig Tiley, directorul turneului.
Australian Open este programat în perioada 8-21 februarie. Iar toţi jucătorii care participă vor fi obligaţi să stea două săptămâni în carantină înainte de startul competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în peroada interbelică(LXXVIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Gloria ŞeiculuiDe şase luni de zile, numele său este rostit de toată lumea. Femeile sunt înnebunite după el după ce l-au văzut dansând un tangou pătimaş în filmul Cei patru călăreţi ai apocalipsului. După apariţia sa următoarea peliculă, Şeicul totul se va transforma într-un delir în masă, […]