SORANA CÎRSTEA L-A ANGAJAT PE FOSTUL PREPARATOR AL SIMONEI HALEP

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (30 de ani) are un nou preparator fizic, în persoana lui Teo Cercel, omul concediat de Simona Halep la începutul anului 2020.
Aflată pe poziţia 75 în WTA, Sorana reia astfel colaborarea cu preparatorul fizic. Jucătoarea de tenis din Bucureşti a mai lucrat cu Teo Cercel în urmă cu şapte ani.
Prin această mutare, Cîrstea încearcă să îşi pregătească revenirea în forţă în circuit, după pandemia de coroan-virus. Ultimul meci al Soranei a fost în februarie, la turneul de Doha. Atunci a pierdut cu Elena Rybakina, scor 6-3, 3-6, 1-6.
„Mutarea” Soranei poate fi interpretată şi ca un mesaj pentru Simona Halep, mai ales că se ştie că cele două sportive nu se află în cele mai bune relaţii.
Simona Halep a renunţat la serviciile lui Teo Cercel după Australian Open, unde s-a oprit în semifinale, învinsă de Garbine Muguruza.
Românca l-a considerat vinovat pe preparatorul ei fizic, care era şi cel mai vechi om din staff-ul său, cei doi lucrând împreună din 2013.
În timpul partidei cu Alja Tomljanovic, din turul doi al turneului australian, Simona a răbufnit public la adresa lui Cercel. După ce a condus cu 4-1 şi 5-2 în primul set, Tomljanovic a recuperat două game-uri la rând, astfel că la 5-4 pentru Simona, antrenorul campioanei noastre, Darren Cahill, a simţit nevoia să intervină.
Australianul i-a explicat Simonei ce trebuie să schimbe în joc, mai ales din punct de vedere tactic, dar i-a şi spus să fie mai relaxată, numai că Halep avea altceva pe suflet. Simo i-a spus clar lui Cahill: „Să-i zici lui Teo că am obosit!”. Australianul a recepţionat mesajul, fără a mai replica nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALTE DOUA ACHIZIŢII REUŞITE DE ECHIPA DE VOLEI A CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE

Clubul Sportiv Municipal Târgovişte a ajuns la un acord cu jucătoarea de volei Heidy Casanova. Noua jucătoare a clubului nostru are 21 de ani şi este originară din Cuba, fiind considerată cea mai promiţătoare voleibalistă din această ţară.Componentă de bază a naţionalei de senioare a Cubei şi a debutat în […]