Published On: mar, apr. 8th, 2014

Sorana Cîrstea joacă pentru România la Bucureşti. Târgovişteanca şi Simona Halep sunt marile speranţe ale echipei de FED Cup în duelul cu reprezentativa Serbiei

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaBiletele şi abonamentele pentru partida România-Serbia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, sunt disponibile, începând din 02.04.2014, iar la casa de bilete de la Arenele BNR, începând cu luni, 14.04. 2014. Preţul unui bilet este de 60 de lei pe zi, în timp ce abonamentul pe cele două zile, sâmbătă şi duminică, este de 95 de lei. Biletul şi abonamentul vor include accesul la toate meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.
întâlnirea dintre România şi Serbia va avea loc în zilele 19 şi 20 aprilie, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.
Cu o generaţie de jucătoare talentate, care s-au întrecut una pe alta în joc şi în clasament, echipa României de Fed Cup este aproape de cea mai mare performanţă din ultimii 15 ani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro