SORANA CÎRSTEA, ÎN SFERTURI LA TAŞKENT

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (29 ani, 96 WTA) a reuşit un rezultat remarcabil şi o victorie importantă contra Denisei Allertova (26 ani, 254
WTA), din Cehia, 3-6, 6-3, 7-5,
care i-a permis accesul în sferturile de finală ale ale turneului de la Tashkent (Uzbekistan), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport. Din păcate, tot azi, Simona Halep a abandonat la Wuhan.
Cîrstea a fost condusă cu 3-0 în decisiv, cu două break-uri, dar a egalat şi a preluat conducerea cu 4-3. Un al treilea break în ultimul game i-a adus victoria, după două ore şi 14 minute de joc. Românca va evolua în sferturi cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 120 WTA.
Altfel, Sorana a avut parte şi de două momente tensionate. De fiecare dată, Cîrstea a fost convinsă că a fost dezavantajată de deciziile arbitrului de linie, astfel că şi-a căutat dreptatea la arbitrul de scaun.
În setul al doilea, la scorul de 3-6, 3-2, 40-40, Sorana, care se afla la serviciu, a returnat, la un moment dat, un balon în lung de linie, numai că arbitrul de linie i-a dat punctul adversarei. Sorana, cu vocea gâtuită de emoţie, s-a dus glonţ spre arbitrul de scaun, căruia i-a spus că a fost pe linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL

FOTBAL