SORANA CIRSTEA ELIMINATĂ ÎN TURUL S LA US OPEN

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic la US Open – a fost învinsă trecut la mare luptă, scor 3-6, 6-2, 6-7, de Karolina Muchova.
Românca a pierdut primul set deşi începuse bine – a fost 6-3 pentru Muchova, dar apoi jucătoarea noastră s-a dezlănţuit. Sorana a câştigat 4 game-uri la rând în al doilea act în care s-a impus cu 6-2. Sorana Cîrstea a ratat 3 mingi de meci
În decisiv, a fost care pe care! Sorana a reuşit să se desprindă la 42 şi 5-3, şi apoi a servit pentru meci. A fost aproape de a avea minge de meci, însă Karolina Muchova a reuşit break-ul şi a prelungit suspansul.
S-a ajuns în tiebreak, unde românca s-a distanţat repede la 4-0. A avut apoi 3 mingi de meci la 6-3, dar le-a ratat pe toate!
Apoi Muchova a avut şansa de a închide meciul şi a fructificat-o pe a doua, calificându-se în optimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Unităţile şcolare se deschid în funcţie de media de infectări la mia de locuitori pe fiecare localitate în parte

Media de infectări la mia de locuitori pe fiecare localitate în parte este criteriul de care depinde începerea şcolii.Direcţiile de Sănătate Publică ar trebui să anunţe în care dintre cele trei scenarii se încadrează fiecare localitate.Fiecare unitate de învăţământ va avea la dispoziţie trei zile pentru a face planul de […]