Published On: mar, sept. 12th, 2017

SORANA CIRSTEA, APROAPE DE TOP 50

nichiduta.ro

Spaniola Garbine Muguruza Blanco este, de luni, noul lider al clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), în timp ce Simona Halep se menţine a doua, ceea ce este o veste bună având în vedere că românca a fost eliminată încă din primul tur la US Open.
Muguruza, care ocupă în premieră prima poziţie în ierarhia WTA, s-a oprit în optimi la US Open, în timp ce Halep a pierdut în primul tur.între cele două este o diferenţă de doar 65 de minute, conform Agerpres.
Podiumul este completat de ucraineanca Elina Svitolina, aflată la 325 de puncte de Halep. Fostul lider Karolina Pliskova a coborât pe locul al patrulea.
Sorana Cîrstea a urcat trei locuri şi se află pe 51, Irina Begu a urcat o treaptă, pe 54, iar Monica Niculescu a urcat şi ea două locuri, pe 55 (57). Monica Niculescu 1.050. La dublu, Monica Niculescu a urcat o poziţieşi se află pelocul 19, Raluca Olarui a coborât o treaptă, fiind pe 33, iar Irina Begu a urcat o poziţie, pe 46.
În ierarhia WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, podiumul este neschimbat, cu Muguruza pe prima poziţie, urmată la mai puţin de 300 de puncte de Simona Halep, a treia fiind Elina Svitolina.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro