Published On: lun, iun. 2nd, 2014

Sorana Cîrstea a părăsit concursul individual de la Roland Garros „Au revoir, Paris”

nichiduta.ro

soranaPotrivit site-ului tenisplace.ro, Sorana Cîrstea a pierdut pentru a doua oară consecutiv în turul al treilea la Roland Garros, după ce a pierdut primul meci pe zgură în faţa Jelenei Jankovic.
Sorana Cîrstea, a 26-a pe lista capilor de serie, nu a reuşit mare lucru în faţa sârboai-cei Jelena Jankovic, a şasea favorită, de care a fost învinsp clar, scor 1-6A2-6. Din cele opt game-uri jucate cu propriul serviciu, târgovişteanca a reuşit să câştige doar unul singur. Ea a condus, cu 2-0, în setul al doilea, dar apoi a cedat şase game-uri la rând.
Roland Garros-ul e turneul la care Sorana s-a descurcat cel mai bine în ultimele trei luni. Ea a reuşit două victorii în această săptămână, singurele în circuitul WTA din februarie încoace. în această perioadă a avut două victorii, care au fost obţinute în Cupa Federaţiilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro