Published On: vin, nov. 17th, 2017

SORANA, APARIJIE SUPER SEXY PE PLAJĂ

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea, a 37-a jucătoare de tenis a lumii, şi-a pus fanii pe jar cu mai multe fotografii sexy pe care le-a urcat pe reţelele de socializare în această vacanţă. Ultima postare a Soranei este însă mai incendiară decât de obicei.
Sorana şi-a înnebunit fanii după ce a pozat în costum de baie! Potrivit Prosport.ro, Cîrstea a participat la o şedinţă foto profesională, la plajă, iar sportiva din Târgovişte a postat pe Instagram două imagini realizate de fotograful Omar Cruz.
Cu această ocazie, jucătoarea de tenis şi-a luat la revedere de la vacanţă, spunând în descrierea pozelor că e gata să se întoarcă la antrenamente. „Sori” a avut parte de o vacanţă tumultoasă, vizitându-le pe Ana Ivanovic şi Jelena Ostapenko în SUA, respectiv Letonia.
Cîrstea trebuie să se pregătească intens înaintea noului sezon, mai ales că are puncte importante de apărat la Australian Open, după ce a ajuns în optimile de finală din 2017.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro