SORANA A TRECUT DE RISKE ŞI VA DA PESTE ŞARAPOVA

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului de la US Open după ce a trecut de sportiva americană Alison Riske (28 de ani, 75 WTA).
Jucătoarea noastră a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune în runda inaugurală, scor 6-3, 3-6, 7-5, în urma a două ore de joc.
Sorana va avea un adversar de top în turul 2, în persoana Mariei Sharapova(31 de ani, 22 WTA). Meciul ar urma să se dispute joi, însă organizatorii n-au anunţat încă ora de start. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci direct în 2012, la China Open, iar rusoaica a avut câştig de cauză, scor 2-6, 2-6, scrie gsp.ro.
Alături de Sorana, în turul doi au mai ajuns alte două românce: Ana Bogdan şi lrina Begu. Cele trei şi-au asigurat deja câte 70 de puncte şi 93.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (XIX)

dr. Gustave Le Bon Doctrina acţiunii suverane a legilor a fost mereu unul din cei mai puternici factori ai istoriei noastre. Oamenii Revoluţiei1) erau convinşi că o societate umană nu poate fi refăcută şi transformată în bine decât cu ajutorul instituţiilor şi au ajuns până la urmă absolutizeze rolul raţiunii […]