Sorana a jucat a doua finală WTA în 2021! La Strasbourg s-a recunoscut învinsă

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (31 de ani/61 WTA) a pierdut finala WTA de la Strasbourg în faţa cehoacei Barbora Krejcikova
(25 de ani/38 WTA), scor 3-6, 36, în direct la Digi Sport 3.
Sorana Cîrstea s-a regăsit cu greu în finala WTA de la Strasbourg. Barbora Krejcikova a condus cu 4-0 încă din startul primului set, în timp ce Sorana n-a reuşit să-i blocheze lotivurile. Apoi a urmat un time out medical, la scorul de 5-2, după ce Krejcikova a fost nevoită să-şi schimbe lentilele de contact după ce puţin praf de zgură i-a sărit în
faţă.
După acel moment, Sorana a revenit în set şi a dat senzaţia că poate răsturna scorul, dar a ratat trei şanse de 5-4. Krejcikova a reuşit în schimb să închidă setul la 6-3, după 53 de minute.
Sorana Cîrstea a început mai bine setul secund, reuşind un break în chiar primul game, dar apoi a urmat o desfăşurarea haotică a finalei. S-au înregistrat alte patru break-uri, dintre care trei reuşite de Krejcikova, astfel că Sorana s-a văzut condusă cu 4-2 în setul secund.
După această avalanşă de break-uri, Krejcikova a calmat jocul şi a dus scorul la 5-2, pentru ca ulterior să închidă finala de la Strasbourg la scorul de 6-3. Aflată pe locul 38 WTA, Barbora Krejcikova şi-a trecut în cont primul titlu WTA al carierei, în timp ce Sorana Cîrstea va urca pe locul 52 în clasamentul general.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUM I-A CUCERIT SORANA CÎRSTEA PE FRANCEZI

Sorana Cîrstea şi-a început în limba engleză discursul de la festivitatea de premiere, dar apoi a spus şi câteva cuvinte în limba franceză. Cîrstea le-a mulţumit organizatorilor pentru modul în care s-a desfăşurat turneul de la Strasbourg şi a ales să facă acest lucru în limba franceză, lucru pentru care […]