SORANA A ÎNCEPUT RECUPERAREA

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (31 de ani) a început recuperarea după accidentarea suferită la gleznă în timpul turneului de la Madrid! „Sori” şi-a surprins fanii cu o imagine din sala de forţă, dar şi printr-un citat motivaţional.
Sorana Cîrstea, ocupanta locului 58 WTA, nu s-a demoralizat după ghinionul suferit săptămâna trecută la Madrid, atunci când a călcat strâmb şi s-a accidentat la gleznă! Din acest motiv, ea a declarat forfait pentru turneul de la Roma, programat în perioada 10 – 16 mai.
Cu glezna bandajată, Cîrstea a început recuperarea în sala de forţă şi a împrtăşit momentul cu fanii de pe Instagram! Sorana, care a triumfat recent la turneul WTA de la Istanbul, se afla într-o formă senzaţională înainte de a se accidenta în meciul cu Jessica Pegula (SUA, 33 WTA), scor 6-7 (5), 3-6.
„Ideea de războinică modernă este simplă şi frumoasă! Găseşte-ţi o misiune pentru care să lupţi! Dăruieşte-te total unor principii morale! Caută-ţi o linişte interioară şi vei fi cel mai bun!”, a fost textul motivaţional postat de Sorana Cîrstea, alături de o fotografie realizată în sala de forţă, în momentul începerii recuperării.
Sorana Cîrstea a dat lovitura recent şi a urcat 9 locuri în clasamentul mondial, de pe 67 WTA, până pe poziţia 58 în lume după finala câştigată la Istanbul, 6-1, 7-6 (3) cu Elise Mertens! Premiul încasat de „Sori” a fost pe măsură: 29.200 de dolari! Din păcate, ea s-a accidentat în turul I la Madrid, turneu la care a evoluat pe tabloul principal graţie unui wild card.
Pentru Sorana urmează mai multe competiţii importante în perioada următoare: Grand Slam-ul de la Roland Garrros, între 30 mai şi 13 iunie, turneul de la Wimbledon (28 iunie – 11 iulie) şi turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo (24 iulie – 1 august).
Sorana Cîrstea a avut un ghinion incredibil, vinerea trecută, în primul tur la Madrid, suferind o căzătură urâtă într-un moment al meciului favorabil ei! Sorana controla jocul cu Jessica Pegula, la 4-4 şi 40-15, dar a călcat strâmb şi nu a mai putut menţine ritmul în meci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A JUCAT PRIMA MANŞĂ A BARAJULUI DE PROMOVARE ÎN LIGA A II-A

In perioada 7-9 mai, au fost programate partidele tur din prima fază a barajului care va stabili echipele promovate în eşalonul secund.Sezonul regular al competiţiei Liga 3, ediţia 2020-2021, a ajuns la final în Vinerea Mare, însă pentru 20 de echipe el continuă cel puţin cu încă două meciuri, contând […]