Published On: mie, iun. 26th, 2013

SORANA A ÎNCEPUT BINE! Târgovişteanca a acces în turul al doilea la Openului Marii Britanii după ce a trecut de Stefanie Voegle

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaSorana Cîrstea, singura româncă aflată printre capii de serie la Wimbledon, s-a calificat în turul al doilea.
Sorana Cîrstea, a 22-a favorită, a învins-o, nu fără emoţii, cu 7-5, 7-6 (3), pe elveţianca Stefanie Voegele, numărul 51 WTA. în manşa inaugurală, târgovişteanca a revenit de la 1-4 şi s-a impus cu 7-5, după ce a salvat o minge de set la 5-4. Românca a intrat greu şi în setul secund, în care a fost condusă cu 3-1. Ea a făcut break la 6-5, când Voegele a servit pentru a trimite meciul în decisiv, şi apoi a câştigat tie-break-ul cu 7-3.
Sorana, a 23-a jucătoare a lumii, o va întâlni în turul al doilea pe Camila Giorgi din Italia, numărul 93 mondial. Italianca a ajuns la ediţia precedentă până în optimile de finală, fiind eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska.
Dacă va trece de jucătoarea peninsulară, târ-govişteanca îşi va egala cea mai bună performanţă la Wimbledon, respectiv calificarea în turul al treilea, pe care a mai obţinut-o şi în 2009.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro