Published On: mie, feb. 7th, 2018

SORANA, A DOUA JUCĂTOARE DE FED CUP, DUPĂ RETRAGEREA SIMONEI HALEP

nichiduta.ro

Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România -Canada din cadrul Cupei Federaţiei.
Prezenţa Mihaelei Buzărnescu în echipa de FedCup a României este incertă. Simona Halep a anunţat că nu va participa la partida de Fed Cup pe care România o va disputa împotriva Canadei. în locul numărului 2 WTA a fost chemată se pare Ana Bogdan, informaţie confirmată chiar de ocupanta locului 86 WTA.
„Pot confirma că am fost convocată şi voi pleca spre Cluj. Momentan nu pot da mai multe detalii”, a spus Ana, pentru ziare.com.
Iniţial, Mihaela Buzărnescu fusese opţiunea României: „Am fost chemată la Fed Cup, care va fi o experienţă frumoasă. Mi-aş dori să joc măcar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru România”, confirmase Buzărnescu, pentru Adevărul.
Potrivt site-ului doartenis.ro, Halep a fost înlocuită de Mihaela Buzărnescu, locul 43 WTA. în vârstă de 29 de ani, Buzărnescu este la prima convocare în echipa României.
Buzărnescu va fi coechipieră cu Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu. în lotul canadian, jucătoarele Carol Zhao, locul 138 WTA, Bianca Andreescu, locul 173 WTA, Katherine Sebov, locul 319 WTA şi Gabriela Dabrovski, locul 11 WTA la dublu, au fost convocate de căpitanul nejucător Sylvain Bruneau pentru întâlnirea de la Cluj Napoca, din 10 şi 11 februarie.
Partida România – Canda va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.
învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente