Published On: vin, mai 24th, 2019

SORANA A AJUNS ÎN SFERTURI LA NURNBERG

Sorana Cîrstea (29 de ani, locul 93 WTA) a trecut de o altă româncă, Laura-Ioana Andrei Paar (30 de ani, locul 301 WTA), scor 6-4, 6-7, 6-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Nurnberg.
Sorana Cîrstea o învinsese pe belgianca Kirsten Flipkens (33 de ani, locul 59 WTA), în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-2, după o oră şi 47 de minute de joc, scrie Gazeta Sporturilor.
Primul set Cîrstea – Paar a fost un carusel cu şapte break-uri, adjudecat de Sorana cu 6-4. în game-ul cu numărul 10 din setul secund, Sorana a ratat două mingi de meci şi s-a recunoscut învinsă în tie-break, la şase. Actul decisiv a fost fără istoric, 6-0. Experienţa superioară la acest nivel a contat decisiv în favoarea jucătoarei de
pe locul 93 WTA.
Sorana va juca în sferturile de finală contra sârboaicei Nina Stojanovic (22 de ani, locul
247 WTA).
Sorana Cîrstea a purtat din nou un echipament inedit, complet negru, format dintr-o pereche colanţi şi o bluză cu mânecă lungă. Jurnalistul portughez Jose Morgado, comentatorul turneului pentru Sport TV Portugalia, a postat pe Twitter o imagine cu Sorana şi comentariul: „Cîrstea a revenit la cel mai tare echipament din istoria tenisului!”.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>