Published On: mie, oct. 18th, 2017

SORANA A ABANDONAT ÎN LUXEMBURG

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea s-a accidentat şi a fost nevoită să abandoneze înă din primul tur al turneului din Luxemburg. Românca a avut o problemă la coapsă în setul secund al meciului cu ocupanta locului 78 WTA, Veronica Cepede Royg.
Timp de mai multe minute Cîrstea a primit îngrijiri medicale atât pe suprafaţa de joc, cât şi la vestiare. Cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului, Sorana a încercat să continue, dar a mai rezistat doar patru puncte.
Durerile au persistat şi numărul 37 mondial a decis să renunţe la scorul de 7-5, 3-2 pentru adversară. Cepede Royg s-a calificat astfel în optimile de finală, acolo unde ar putea să o întâlnească pe Monica Niculescu, dacă românca va trece de Pauline Parmentier.
Aceasta a fost a doua confruntare dintre Cîrstea şi Cepede Royg, precedenta fiind câştigată de sud-americancă, 61, 6-3, în calificările de la Roland Garros din 2015.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro