SOLIDARITATE CREŞTINĂ LA ÎNCEPUTUL POSTULUI NAŞTERII DOMNULUI

Solidară cu nevoile fiilor şi ale fiicelor sale, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviştei a venit în sprijinul unor credincioşi aflaţi în nevoie, în această primă săptămână a Postului Naşterii Domnului.
Astfel, vineri, 16 noiembrie 2018, Protoieria Târgovişte Sud, a oferit Centrului Diaconal „Casa Creştină”, produse de papetărie şi rechizite, necesare activităţilor desfăşurate în cadrul Atelierului de Creaţie. De asemenea, preoţii de la parohiile: Ragu, Ulieşti, Croitori, Mănăstioara, Jugureni şi Hanul lui Pală au cumpărat materiale de construcţie şi o soba pentru un credincios în nevoie din comuna Ulieşti, căruia i-a luat casa foc şi care a mai fost ajutat şi în trecut.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la o hală de producţie piese de mobilier din Târgovişte

Timp de 24 de ore, pompierii dâmboviţeni au fost în alertă. La o hală producţie piese de mobilier din Târgovişte a izbucnit un puternic incendiu, acesta fiind anunţat, prin apel 112, în dispeceratul integrat ISU-SAJ. La sosirea pompierilor, incendiul era generalizat atât la acoperişul construcţiei, cât şi în interiorul acesteia […]