Societățile comerciale cele mai performante se regăsesc în Topul Firmelor din Dâmbovița

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița celebrează performanțele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din Dâmbovița, ediția a XXVIII- a, fiind singura instituție abilitată, printr-o lege organică, să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul județului.
Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile, în contextual în care și anul 2021 a adus provocări majore pentru economie.
Clasamentul Topul Firmelor din Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.
La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2021 au fost analizate 11.151 de bilanțuri financiar-con-tabile ale companiilor active înjudețul

Dâmbovița. Dintre acestea, 1.297 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 5 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.
În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2021 s-au calificat pe prima poziție un număr de 493 de companii, pe locul al doilea 286 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 211 companii.
Economia nu s-a oprit, antreprenorii caută soluții de adaptare la noua realitate și încearcă, să își creeze noi oportunități de afaceri.
Indice al reușitei în afaceri, Topul Firmelor Dâmbovițene premiază antreprenorii din diferite sectoare de activitate precum: Industrie, Servicii, Comerț, Turism, Cercetare-Dezvoltareși High-Tech, Agricultură, Silvicultură și Pescuit și Construcții.
Topul Firmelor din Dâmbovița este un eveniment unic de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: Numai un șomer din patru primește indemnizație 3,14% - rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Dâmbovița în luna iunie 2021

La sfârșitul lunii iunie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița erau înregistrați 6044 șomeri (din care 2792 femei), rata șomajului fiind de 3,14%. Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,19%, în această lună acest indicator a scăzut cu 0,05 pp.Din totalul […]