Societatea Electrica Furnizare SA COMUNICAT DE PRESĂ

„Având în vedere măsurile de relaxare adoptate de către autorităţi, Electrica Furnizare a redeschis centrele de relaţii cu clienţii, începând cu data de 18 mai 2020. Compania le reaminteşte clienţilor că, în această perioadă, este în continuare recomandat să utilizeze canalele alternative de comunicare şi de plată.
Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice şi gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, aduce la cunoştinţa clienţilor săi redeschiderea, începând cu data de 18 mai 2020, a centrelor de relaţii cu clienţii, inclusiv a casieriilor proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord şi SFEE Muntenia Nord.
Compania a adoptat măsuri menite să asigure desfăşurarea activităţii în condiţii de siguranţă, inclusiv reducerea numărului de personal front office pentru o perioadă de 3 luni, cu evaluarea lunară a situaţiei, în funcţie de evoluţia contextului la nivel naţional/regional. Recomandăm clienţilor care ne vor vizita în perioada imediat următoare să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile afişate în cadrul tuturor punctelor de prezenţă ale companiei, precum şi îndrumările personalului instruit cu privire la măsurile de distanţare fizică şi interacţiune cu clienţii.
De asemenea, Electrica Furnizare le reaminteşte clienţilor că pot utiliza în continuare următoarele canale alternative de comunicare:
0 Portalul şi aplicaţia mobilă MyElec-trica
Contul de client MyElectrica face posibilă
gestionarea relaţiei cu Electrica Furnizare
de la distanţă, oferind utilizatorului acces la:
” factura în format electronic;
” transmiterea indexului prin autocitire;
” plata online a facturilor;
” vizualizarea istoricului facturilor;
” vizualizarea graficului de consum;
” evidenţa plăţilor la zi.
0 Linii telefonice dedicate Atât linia dedicată comunicării indexului autocitit (0800 800 048, Telverde, apel gratuit, non-stop), cât şi linia de Call-center

pentru informaţii comerciale (0244 406 006, apel taxabil, tarif normal, de luni până vineri, între orele 08:00-20:00) sunt disponibile pentru a contacta furnizorul.
0 Formular de contact online
Pentru încheierea unui contract de furnizare sau pentru obţinerea de informaţii care privesc contractul, facturile emise, plăţile efectuate, termenele de plată, metodele de facturare, tarifele ori echipamentele de măsurare a energiei electrice, Electrica Furnizare pune la dispoziţia clienţilor săi formularul de contact online, care poate fi accesat

aici:
https://www.electricafurnizare.ro/asisten -ta/knowledge-base/contactati-ne-in-scris/
0 Corespondenţă prin e-mail
Pentru solicitarea sau transmiterea oricăror informaţii de natură comercială, clienţii pot contacta furnizorul şi prin intermediul adreselor de e-mail: clienti.mnîelec-tricafurnizare.ro, clienti.tsîelectrica-furnizare.ro sau clienti.tnîelectrica-furnizare.ro.
0 Pagina de Facebook
Clienţii pot afla informaţii şi pot transmite mesaje şi prin intermediul paginii oficiale de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Elec-tricaFurnizare.
Achitarea facturilor de energie electrică sau gaze naturale poate fi efectuată prin utilizarea modalităţilor alternative de plată: MyElectrica, ATM-uri, terminale de plată, internet banking, virament bancar, agenţiile şi sucursalele băncilor, punctele de plată Paypoint, Payzone, centrele de plată un-doi ale Mobile Distribution, staţiile OMV/maga-zinele Orange, serviciul Westaco Express.
Pentru mai multe detalii referitoare la plata facturilor, clienţii sunt rugaţi să acceseze site-ul Electrica Furnizare: https://www.electricafurnizare.ro/asisten -ta/knowledge-base/unde-se-plateste-fac-tura/.
Vă mulţumim!
Cu o tradiţie de peste 120 de ani, Electrica Furnizare, filiala de furnizare energie electrică şi gaz a Grupului Electrica, oferă serviciile sale la un număr de aproximativ 3,5 milioane de consumatori finali, atât în regim de ultimă instanţă, cât şi pe piaţa con-curenţială. Societatea deţine licenţă pentru desfăşurarea activităţii de furnizare energie electrică şi gaze naturale pe întreg teritoriul ţării.
Mai multe informaţii despre Electrica Furnizare pot fi găsite pe site-ul: www.elec-tricafurnizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două proiecte ce vor conduce la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din Pucioasa

Au fost semnate contractele de finanţare pentru două proiecte ce vor conduce la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din staţiunea Pucioasa. În acest sens, administraţia locală beneficiază de finanţare nerambursabilă din Programul Operaţional Regional 2014-2020 (Regio), în cadrul Axei prioritare 13 – „Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii […]