Skatepark-ul promis tinerilor târgovişteni prinde contur

Aleşii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Amenajare skatepark în Municipiul Târgovişte – adiacent Parcului Chindia”, acesta reprezentând una dintre promisiunile făcute adolescenţilor de executivul primăriei.
Suprafaţa totală care urmează să fie amenajată este de 4068 de metri pătraţi, din care 3662 mp ca spaţiu verde şi de recreere. Vor fi montate şapte echipamente skate dar şi aparate de fitness şi elemente de mobilier stradal. Obiectivul va fi împrejmuit cu gard viu şi va dispune de sursă de apă curentă, instalaţie de irigat şi sistem de iluminat cu lămpi led, valoarea totală a investiţiei fiind de 1,42 milioane de lei. Terenul necesar aparţine primăriei şi este adiacent Parcului Chindia, în zona grădinii zoologice.
Termenul de execuţie este de opt luni iar ca surse de finanţare au fost nominalizate bugetul local şi Programul Operaţional Regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 220 de absolvanţi selectaţi pentru angajare

Potrivit datelor comunicate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, organizată la sfârşitul săptămânii trecute, au fost prezenţi 55 de agenţi economici cu o ofertă de 683 de locuri de muncă vacante. Pentru absolvenţii de liceu, ofertele au inclus posturi de […]