Published On: joi, ian. 24th, 2013

Situaţie tragi-comică la Chindia S-A REZOLVAT! SE AMÂNĂ

nichiduta.ro

Chindia TargovisteMembrii Adunării Generale a AFC Chindia nu au ajuns la un numitor comun în privinţa bugetului
Starea de incertitudine continuă să domnească la Chindia Târgovişte. Întâlnirea acţionarilor care a avut loc miercuri dimineaţa la Consiliul Judeţean nu a rezolvat nici pe departe problemele cu care divizionara B dâmboviţeană se confruntă la acest început de an. Gică Popescu, primarul Gabriel Boriga, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, rectorul Universităţii Valahia, Călin Oros, şi reprezentantul CJ în Adunarea Generală, Mihai Trifan, s-au aşezat la masa negocierilor pentru a lămuri situţia actuală a formaţiei târgoviştene. Discuţiile au durat mai bine de o oră, însă la final nu s-a rezolvat nimic, pentru că proiectul de buget înaintat de specialiştii Chindiei a fost considerat prea mare. În aceste condiţii, oamenii care vor decide viitorul echipei de fotbal se vor revedea la începutul săptămânii viitoare, timp în care oamenii din club trebuie să întocmească un alt proiet de buget.
În opinia lui Mihai Trifan, lucrurile sunt ca şi rezolvate, deşi în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean unul dintre punctele de pe ordinea de zi se referă la retragerea judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa din Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte: „Eu spun că situaţia a fost rezolvată în mare măsură. Luni ne mai vedem pentru a stabili unele detalii, dar sunt convins că vom merge mai departe”, a spus reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA, Mihai Trifan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro