Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa, cu sediul în Târgovişte, Calea lalomiţei, Nr. 1, organizează

Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa, cu sediul în Târgovişte, Calea lalomiţei, Nr. 1, organizează, în temeiul Hotărârii nr. 286/2011, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de inginer din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa – Staţia Hidrologică.
Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească urmatoarele condiţii: absolvenţi de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă:
– hidrotehnică (domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti, ramura lnginerie civilă)
– energetică (domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti, ramura lnginerie electrică, electronică şi telecomunicaţii)
– hidrologie, geologie şi geografie (domeniul fundamental Matematică şi ştiinţe ale naturii, ramura Ştiinţele pământului şi atmosferei)
Vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul: nu este cazul
Concursul va avea loc la sediul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa, în data de 11.11.2019, ora 11.00 – probă scrisă şi în data de 15.11.2019, ora 11.00 – probă interviu.
Data limită de depunere a dosarelor pentru participare la concurs este de 01.11.2019, ora 15.00, la Secretariatul unităţi.
Relaţii suplimentare: Valeriu Nicolae – secretar comisie de concurs şi comisie de soluţionare a contestaţiilor – telefon 0245.206.000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ COMUNA RĂZVAD, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire Grădiniţă cu 2 săli de clasă, cu program prelungit, comuna Răzvad, judeţul Dâmboviţa”, propus a fi amplasat în com. Răzvad, sat Răzvad, strada Şcoala de Fete, jud. Dâmboviţa. Informaţiile privind proiectul propus […]